Over ons

Hulpwijzer Den Helder is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Den Helder in samenwerking met vele instellingen en organisaties.

Op Hulpwijzer Den Helder kunt u terecht voor vragen in het dagelijks leven over wonen, zorg, geld, werk, vervoer, actief zijn en jeugd en gezin. Hulpwijzer Den Helder helpt u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw eigen situatie.

Hoe gebruikt u Hulpwijzer Den Helder?

Op de hoofdpagina ziet u 7 thema's: 'Zorg en gezondheid', 'Wonen en huishouden', 'Woonomgeving en vervoer', 'Geldzaken', 'Actief zijn en meedoen', 'Werk' en 'Jeugd en gezin'.

  • Kies het thema waar u vragen over heeft.
  • Kies het onderwerp binnen dat thema.
  • Kies waarover u iets wilt weten.

U ziet vragen en antwoorden over het gekozen onderwerp. Wilt u de contactgegevens van een organisatie zien? Klik dan op “Toon organisaties”.

Op de hoofdpagina en op de pagina met onderwerpen ziet u rechts in beeld de meest gestelde vragen. Klik hierop om snel naar deze informatie te gaan.

Hoe gebruikt u de zoekfunctie van deze website?

De website zoekt in adviezen en organisaties. Na het zoeken kunt u het zoekresultaat beperken door te kiezen voor adviezen, nieuws, activiteiten en organisaties.

Wanneer u tekst invoert in het zoekveld, verschijnen er voorbeelden van woorden. U kunt meteen klikken op het woord van uw keuze.

De website zoekt alleen op hele woorden en het maakt niet uit of u grote of kleine letters gebruikt bij het zoeken.